Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 4 причини ніколи не уникати присідань

4 причини ніколи не уникати присідань

Присідання тобі дуже потрібні! Та й взагалі, користь присідань для жінок неоціненна, адже саме ця група вправи підтягує м'язи, покращує роботу внутрішніх органів і навіть продовжує молодість.

thinkstockphotos-177807524.jpg (23.87 Kb)
1. Зміцнення всього тулуба. Зазвичай навантаження при присіданнях йде зверху вниз, у вигляді гантелей або штанги, тулубу доводиться працювати двічі, щоб запобігти травмі і зберегти правильну стійку. Враховуючи роботу твого черевного преса, складні вправи на зразок присідань, повинні бути ключовим моментом тренування. А включення присідань, наприклад з фітболом, підвищує навантаження на тулуб і допомагає розвинути сильний прес.

2. Поліпшення гнучкості. При виконанні вправи в повну амплітуду, ти не тільки розвиваєш силу, але і покращуєте гнучкість тіла. Глибокі присідання допомагають збільшити амплітуду руху стегон в цілому. І ти отримуєш як бонус -и зменшення болю в спині і поліпшення рухливості в повсякденному активності.

3. Зниження ймовірності отримання травми. Розвиток м'язів в області колінних і тазостегнових суглобів це дуже хороший спосіб знизити ймовірність отримання травм під час стрибків, бігу, будь-який інший твоєї активності. Присідання практично будують твої сідниці, квадріцепси, зміцнюють м'язи задньої поверхні стегна, а це основні стабілізатори здорової роботи суглобів. Використовуй варіанти присідань на одній і двох ногах. Це допоможе створити міцний низ тіла.

4. Зміцнення нижньої частини тіла. Практично всі варіанти присідань є ключем до розвитку сили нижньої частини тіла. Хоча вправи на тренажерах зразок згинання та розгинання ніг можуть теж розвивати м'язи задньої поверхні стегна і квадріцепси, присідання задіють кожен мускул низу спини, стегон і бічні м'язи преса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біг у парку кращий від занять у спортзалі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 11.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3443

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: