Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / ТОП-5 помилок при качанні преса

ТОП-5 помилок при качанні преса

Ви твердо вирішили розпочати підготовку до літнього сезону, тому 3 рази на тиждень качаєте прес. Хороше бажання, а результати вже є? Якщо ви не бачите заповітних "кубиків", значить, ви неправильно качаєте прес. Ми розповімо про ТОП-5 помилок.

1332235662_kak-pravilno-kachat-press-devushkam.jpg (13.36 Kb)
Неправильне дихання
Найперша і найбільш поширена помилка - неправильне дихання. Для того, щоб м'язи працювали в повну силу, їм необхідний кисень, без нього вправи будуть не тільки не ефективними, але й можуть приносити шкоду серцево-судинній системі. Правильне хитання преса - вдих під час розслаблення, а видих - під час найбільшого напруження, тобто на підйомі.

Нерегулярні заняття
Якщо хочете мати результат, необхідно над цим працювати! Качати прес необхідно регулярно - не менше 3 разів на тиждень, а краще - кожен день.
Ви самі можете розписати свій план тренувань і час.

Одноманітність
Одноманітність не тільки не дає результат, а й може стати причиною проблем зі здоров'ям. Наприклад, якщо виконувати вправи на прес виключно для м'язів живота, це може привести до проблем зі спиною. Справа в тому, що навантаження розподіляється нерівномірно, одні м'язи будуть сильними, а інші слабкими. Обов'язково чергуйте вправи на прес з вправами на ноги, сідниці, руки і так далі. І обов'язково зміцнюйте спину.

Чим більше, чим краще
Головний критерій правильності виконання будь-якої вправи на прес - це відчуття печіння. Так що краще зробити 10 разів з почуттям печіння, ніж 50 і навіть 100 без нього.

Неправильний розподіл навантаження
Виконуючи вправи на прес, часто задіюються інші м'язи. Наприклад, коли ви допомагаєте собі руками і шиєю, то качаєте не прес, а м'язи шиї. Правильне виконання кожної вправи - запорука гарного живота і відсутність проблем зі здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити тіло рельєфним всього за тиждень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 17.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2781

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: