Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Йога / Як займатись йогою вдома

Як займатись йогою вдома

За допомогою йоги ви зможете розслабитись і налаштуватись на гарний день. Як саме займатися йогою вдомашніх умовах, читайте у нашому матеріалі.

100531472_motivaciyatrenirovka.jpg (29.29 Kb)
1. Час і місце.
Місце, де ви постелите свій йога-килимок має бути достатньо відокремленим. Попросіть близьких не турбувати вас під час тренування. Багато хто віддає перевагу зайняттям вранці – нехай тіло і менш рухливе в ранкові години, але зате настрій набагато більш спокійний.

2. Не намагайтеся осягнути неосяжне.
Ви напевно вже чули, що 20 хвилин щодня – набагато краще ніж 1 годину в тиждень. І це правда. Багато засумніваються, адже, здавалося б, ну що можна встигнути за 20 хвилин? Повірте, дуже багато.

3. Створіть правильну атмосферу (це особливо важливо для жінок).
Підберіть музику, можна використовувати свічки, ароматні палички, аромалампу. Загалом, все, що ви любите, і що допоможе вам створити потрібний настрій.

4. Не судіть і не критикуйте себе.
Те, що ви робите кроки в сторону саморозвитку вже само по собі гідне поваги. Не варто говорити собі, що у вас щось не виходить або ви на щось не здатні. Зрештою, вам же не спадає на думку критикувати себе за те, що ви погано почистили зуби або помили посуд. Йога – така ж частина вашого життя, як і все інше. Бувають вдалі дні, а бувають і не дуже, помиріться з собою і просто робіть те, що задумали.

5. Не шукайте різноманітності.
По-перше, йога – це не тренування, спрямоване на розробку якихось груп м’язів. Використовувати асани в якості тренажера можна, але не дуже ефективно, декілька присідань зі штангою набагато краще підтягнуть сідниці, ніж всі Уткатасана разом узяті. Робота з асанами в Хатха йогу спрямована, насамперед, на очищення і розслаблення вашого тіла. Через тіло ми підбираємося до розуміння дихання і вчимося їм управляти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати про йогу, щоб не розчаруватися

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 26.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2752

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: