Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як зробити сідниці округлими

Як зробити сідниці округлими

Округлі сідниці притягують чоловічі погляди, як магніт. Ще б, адже це в буквальному сенсі видатне гідність жіночого тіла виграшно виглядає в будь-якому одязі. Щоб зробити "п'яту точку" максимально привабливою, досить щодня приділяти 15 хвилин комплексу простих вправ.

82637.jpg (18.61 Kb)
Стартова позиція для першої вправи: встаньте на карачки, ліктями упріться в підлогу, голову підніміть, намагаючись дивитися вперед. Праву ногу випрямити і підійміть максимально високо. Зверніть увагу: носок повинен дивитися в підлогу. Постарайтеся сконцентрувати напругу в м'язах сідниць. Зафіксуйте це положення на 3-4 секунди. Потім поверніться у вихідне положення. Зробіть 10-20 підйомів, після чого виконайте аналогічний підхід для лівої ноги.

Ляжте на спину, руки витягніть уздовж тіла, упріться долонями в підлогу, а ноги зігніть в колінах. Ступні повинні бути паралельні одна одній. Повільно, одним плавним рухом відірвіть таз від підлоги і підніміть. У верхній точці вправи сідниці повинні утворити пряму лінію з стегнами і спиною. Голова, плечі, руки залишаються притиснуті до підлоги. Зафіксуйте це положення на 3-4 рахунки. Потім опуститеся в стартову позицію. Зробіть 10-15 повторень.

Встаньте прямо, руки поставте на пояс або витягніть перед собою. Ноги повністю випрямити і трохи розставте. Повільно опускайтеся вниз, згинаючи коліна. Рухайтеся так, як ніби збираєтеся сісти на стілець. Спина повинна зберігати природний вигин, плечі - залишатися розправленими. Виконуючи вправу, стежте за тим, щоб ступні не відривалися від підлоги. Зупиніться, коли стегна виявляться паралельні підлозі. На секунду затримаєтеся в цьому положенні, потім поверніться у вихідне. Уникайте ривків і різких рухів. Виконайте 10-15 присідань.

Стартова позиція для наступної вправи: встаньте прямо, ступні разом, руки витягнуті уздовж тіла або перед собою. Зробіть максимально широкий крок вперед правою ногою і присядьте на неї. Стегно повинно утворити паралель з підлогою. Ліва нога практично пряма, коліно не стосується підлоги. Затримайте в цьому положенні на декілька секунд, потім поверніться в початкове положення. Зробіть випад лівою ногою. Всього виконайте 20-30 повторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прибрати целюліт з ніг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 01.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2359

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: