Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як змусити себе тренуватися зранку

Як змусити себе тренуватися зранку

Ранкова прохолода, втома і палке бажання не вилазити з-під ковдри - все це забирає бажання виходити на ранкову пробіжку. Ми підкажемо кілька дієвих способів повернути колишній ентузіазм!

utro.jpg (21.3 Kb)
1. Лягай спати раніше. Це не так важко, враховуючи, що в цей час року темніє набагато раніше. Здоровий 8-годинний сон забезпечить тобі справжні спортивні звершення!

2. Спи в спортивному одязі. Це трохи дивний, але ефективний спосіб змусити себе прокинутися на тренування. Крім того, тобі не доведеться знімати з себе теплу піжаму, та й поспати можна трохи довше.

3. Склади план. Детально розпиши вправи і не забудь підготувати музику для більш динамічного руху. Визначившись з планом занять, ти зможеш краще розрахувати дорогоцінний ранковий час.

4. Не дрімай. Перестань регулярно переводити будильник на 10 хвилин, щоб поспати "ще трішки". Якщо у тебе проблеми з пробудженням, залишай будильник в іншому кінці кімнати, а піднявшись, відразу включай світло, музику або телевізор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити сідниці округлими

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 02.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1913

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: