Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як мотивувати себе зайнятися спортом

Як мотивувати себе зайнятися спортом

Спорт дарує нам не тільки ідеальну фізичну форму, а й гарний настрій. Незважаючи на це, у круговерті буднів ми часто відмовляємося навіть від ранкової зарядки, яка здатна зарядити енергією на цілий день. Не знаєш, як мотивувати себе? Ми допоможемо!

9421a12e190e61c0682d40d4a9372264_kak_motivirovat_sebya_1.jpg (25.62 Kb)
Відео

Найкращий спосіб мотивувати себе - надивитися крутих відео. Експертом у цьому можна вважати Nike, після кожного ролика яких хочеться піти в зал навіть посеред ночі.

Книги

Читай мотивувальні книги, роби це вдумливо і з певною метою. У плані розуміння себе ідеальним початком може бути "Шлях мирного воїна" Дена Мілмена, а також "Бігай швидко і без травм" Гордона Пірі.

Музика

Щоб спортивні процедури були веселіше, слухай під час занять музику для натхнення! Підключися до позитивної радіостанції або закачай підкаст хітових треків в улюбленому стилі і працюй над собою!

Натхнення

Читай історії тих, хто теж починав з нуля і досяг результатів. Як варіант - можеш навіть дивитися шоу "Зважені та щасливі", учасники доводять, що навіть неможливе можливо!

Знайди компанію

Разом з подружками весело не тільки в кафе і клуби ходити, але і спортом займатися. Якщо ви будете разом ходити на тренування, ви не тільки підтримаєте одна одну, але й станете ближчими й гарнішими!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привести тіло у форму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 25.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1572

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: