Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Який вид спорту обрати влітку?

Який вид спорту обрати влітку?

Літо – найкращий час привести своє тіло у бажану форму та подбати власну про фігуру. Якщо ви не прихильниця дієт, то активний відпочинок на природі та рухливі спортивні ігри – це найкраща можливість добитися бажаного результату!

1245_big-proty-psoriazu1.jpeg (24.53 Kb)


Завдяки теплій погоді літня пора пропонує нам цілий арсенал найрізноманітніших видів спорту. Тут знайдуться рухливі заняття і для тих, хто не має високої фізичної підготовки. Найголовнішою вимогою для досягнення результату є регулярність такий занять. Також це прекрасна можливість весело та активно провести час із друзями.

Любителі відпочивати на пляжі можуть спробувати фрісбі – вид спорту, яким можна займатися будь-якою кількістю людей. Фрісбі тренує опорно-руховий апарат та м’язи рук.

Корисним буде і пляжний волейбол – він спалює зайві калорії та загалом зміцнює організм.

Якщо ви прихильник туризму, то цікавими для вас будуть такі види активних занять як спортивна хода та піший туризм. Ви можете обрати свій маршрут самостійно – у прохолодному парку або ж на березі моря…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привести тіло у форму

Популярним влітку також є теніс та бамбінтон. Ці види спорту зміцнять вашу серцево-суденну систему та загалом нададуть сили організму.
Отож, обирайте свій формат та вперед !

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:00, 08.06.2015
Автор: maryana
Переглядів: 1694

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: