Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Що ви повинні знати про біг

Що ви повинні знати про біг

Основними часовими проміжками протягом дня, коли м'язи найбільше готові до навантажень, є 3 періоди: з 6:30 до 7:30, з 11:00 до 12:00 і з 16:00 до 18:00.
polza-bega-dlia-zhenshchin.jpg (17.24 Kb)

При бігу підтюпцем більше години може виникнути такий проміжок, коли організм уже вичерпав весь запас глікогену, а жир ще не почав розщеплюватися. У цей момент організм починає спалювати м'язовий білок. Так що якщо ви хочете "підсушитися", але не втрачати м'язову масу, то довгий біг підтюпцем - не ваш варіант. Так що ж робити, якщо ви хочете скинути кілька кілограмів жиру, але не розлучатися з таким трудом накоченими м'язами?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 порад щодо вибору одягу для бігу

Відповідь проста - інтервальний біг. Це чергування бігу на максимумі зусиль і відпочинку, наприклад так: 100 метрів - ходьба, 100 метрів - біг підтюпцем, 100 метрів - спринт з максимальною викладкою. І так 30-40 хвилин. Є ще один цікавий момент в інтервальному бігу: після нього організм продовжує активно спалювати жир приблизно 6 годин.

У бігу для схуднення краще всього чергувати швидкий біг на коротку відстань з повільним бігом на довгу відстань - це не дасть організму швидко звикнути до однакових навантажень, що призведе до спалювання більшої кількості калорій. Біг повинен приносити задоволення, гарний настрій, відчуття свободи і гармонійності.

Скакалка - відмінний додатковий аксесуар, який разом з бігом допоможе вам схуднути. Ви можете брати її з собою, коли йдете бігати. Також захопіть в дорогу плеєр з улюбленою музикою, і насолоджуйтеся процесом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 18.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1838

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: