Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / ТОП-5 вправ для красивих сідниць

ТОП-5 вправ для красивих сідниць

П'ять простих, але ефективних вправ за умови регулярного їх виконання зроблять твої сідниці підтягнутими і пружними.

nbu5fmkpeeu.jpg (36.31 Kb)
1. Починаємо з присідань. Кому важко, для початку може робити напівприсяд, злегка згинаючи ноги в колінах. Кому форма дозволяє, робіть класичні присідання, витягаючи руки вперед. А хто хоче присідати не тільки ефективно, але ще й красиво, той може поставити ноги ширше плечей, носки розставити в сторони і згинати ноги в колінах до кута в 90 градусів. Руки при цьому витягуємо перед собою. Почни з 15 разів, але в міру набуття спортивної форми збільшуй навантаження до трьох підходів по 20 разів.

2. Продовжуємо працювати над сідницями, виконуючи махи ногами. Візьміться за спинку стільця. Робимо короткі махи назад правою ногою, не опускаючи її на підлогу. Потім міняємо ногу. Починаємо з 15 разів на кожну ногу, поступово збільшуємо навантаження.

3. Лягаємо на килимок. Ноги згинаємо в колінах під кутом в 90 градусів. Максимально відриваємо від підлоги сідниці, напружуючи їх при кожному підйомі. Голова і плечі щільно притиснуті до підлоги. Починаємо з 15 разів, але поступово збільшуємо кількість повторів.

4. перевертається на живіт. Ноги відриваємо від підлоги, робимо схресні рухи, схожі на ножиці. Пам'ятай, коліна не повинні торкатися килимка. Починаємо з 15 разів і потихеньку по можливості збільшуємо навантаження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 варіанти смачної кавунової дієти

5. Стаємо на карачки і виконуємо по черзі махи ногою назад. Махи можна робити прямою ногою, але кому зручно, можна і зігнутою. Повтори 15 разів на кожну ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 07.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1660

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: