Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як підтягнути живіт

Як підтягнути живіт

Слабкий тонус м'язової маси, жирові відкладення і в'яла шкіра, все це наслідки неправильного харчування і відсутність спортивних навантажень. Пружний і плоский живіт це не мрія, а реальність!

1-32898.jpg (22.46 Kb)

Зміцнювати м'язи черевного преса найкраще в тренажерному залі під керівництвом професійного інструктора. Але заняття можна проводити і самостійно у себе вдома. Доведено, що систематичні правильно виконувані вправи здатні зменшити обсяг талії на 6-8 сантиметрів за місяць.

Інструкторами з фітнесу оприлюднені найбільш корисні вправи для живота, їх всього 2:

Чергування навантаження на верхній і нижній прес. Ця вправа не вимагає відриву попереку від підлоги, що істотно знижує навантаження з поперекового відділу хребта.

Звичайне скручування. Лежачи на спині, піднімається верхня частина тіла, плечі підтягуються до тазу. І скручування зворотне: положення, лежачи, таз піднімається і підтягується до грудей. Саме це руху формують красивий і плоский живіт.

Важливий момент! Під час тренувань старайся постійно тримати прес у напрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:00, 30.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 3720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: