Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Чим корисна пробіжка перед сном?

Чим корисна пробіжка перед сном?

Тобі напевно відомо, що регулярні фізичні навантаження допомагають людям менше хвилюватися. Спорт допомагає піти від тривог і подразнень. Особливо корисні вечірні пробіжки. Всі деталі в нашому матеріалі.

ludn-bo76em.jpg (12.66 Kb)
Хотілося б звернути увагу на користь бігу по вечорах. Працьовиті люди стверджують, що їм не вистачає часу на ранкову пробіжку, і вони воліють вечірні тренування. А чи є користь від бігу по вечорах? Можна сказати без найменших сумнівів, що є

Дослідниками доведено, регулярні вправи у вечірні години, допомагають людям рідше стикатися з тривожними станами через самих різних стресових подій в їхньому житті. Пробіжки, прогулянки і навіть танці, допоможуть тобі стати спокійніше практично при будь-яких зовнішніх роздратування, починаючи від неприємностей на роботі і закінчуючи проблемами в особистому житті. Регулярні фізичні навантаження після 18:00, знімають тривожні стани людини, допомагаючи йому бачити навколишній світ і різні ситуації більш позитивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 причин чому варто бігати

Тому сумніватися в тому, чи корисний вечірній біг для здоров’я, немає ніяких підстав, тим більше, якщо це єдина можливість займатися спортом за весь день.Крім того, змусити себе пробігтися ввечері набагато легше, ніж встати з ліжка рано вранці, замість того, що б поспати зайву годинку.Почніть бігати вечорами і коли тренування вже увійдуть у звичку, ви зможете бігати вранці, або за бажанням чергувати ранкові та вечірні тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2712

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: