Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Приводимо в тонус шию і декольте

Приводимо в тонус шию і декольте

Ефективна розтяжка м'язів шиї і декольте, яка прибирає зморшки і підтягує шкіру.

uhod_za_sheey.jpg (17.31 Kb)
Зона декольте, поза сумнівом, є об'єктом пильної уваги з боку чоловічої статі. Саме на неї в першу чергу чоловіки звертають увагу при знайомстві. Шкіра в цій області через малу кількість сальних залоз дуже тонка і ніжна, тому потребує постійного догляду. При його недоліку або відсутності шкіра в цій області почне швидко в'янути, внаслідок чого навіть у молодому віці на ній можуть з'явитися перші ознаки старіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як правильно доглядати за шкірою шиї

Для того щоб твоя шия виглядала підтягнутою, з красивою лінією вилиці і без зайвих складок, займися спеціальними вправами на розтяжку.

Для цього, потрібно встати рівно, плечі розвести назад і опустити, погляд направ перед собою. Тепер уяви, що до потилиці, вух і носі прив'язали ниточки і тягни їх по черзі в різні боки. Далі, не змінюючи положення голови, тягнися їй за «ниточками» спочатку по чотирьох точках, потім описуючи окружність. Потім можна потягнутися вухами до опущених плечах і зробити нахили головою вперед і назад.

Працюємо далі! Підніми вгору праву руку, а ліву опусти і заведи тому. Твоє завдання з'єднати долоні за спиною, а в ідеалі, зробити замок руками. Якщо не вийшло з першого разу, спробуй ще раз. Просто тягни руки в необхідному напрямі і поступово все вийде. Зроби підходи на обидві сторони. Повторюй ці вправи щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1630

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: