Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як келих вина замінить тренування?

Як келих вина замінить тренування?

Ти не повіриш, але це реально!

jtrtuhgtrught345345.jpg (153.7 Kb)
За словами вчених, червоний виноград, який лежить в основі приготування вина, містить ресвератрол. Ця речовина називають "королем" антиоксидантів. Воно особливим чином впливає на м'язові тканини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутись від стресу за 15 хвилин?

Щоб прийти до отриманих висновків, вчені провели експеримент на мишах: вони хотіли встановити, як ресвератрол діє на цих тварин. Дослідники побачили закономірність: у тварин підвищилася фізична активність, покращилася робота серця і почала зміцнюватися м'язова система. І це все завдяки властивості одного з компонентів вина.

Зіставивши отримані дані, вчені прийшли до висновку, що ефект від впливу речовини дуже схожий з користю від інтенсивного тренування в спортзалі. У той же час фахівці акцентували увагу на тому, що мова йде всього про один келиху червоного вина (150-200 мілілітрів) хорошої якості в день. Адже перевищення дози алкоголю небезпечно для організму. Про шкоду надмірних тренувань теж забувати не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 29.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1582

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: