Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Фітнес вдома

Фітнес вдома

Якщо у вас немає часу на спортзал, а вдома є килимок і бажання виглядати краще, то напрацювати спокусливі форми цілком реально. З вправами для схуднення впорається кожен, потрібно тільки правильно підібрати їх і виконувати їх періодично. По суті це є ранкова зарядка, яка займає 20-40 хвилин вдома кожен день. Так як у більшості жінок проблемні зони - це стегна і живіт, то ми пропонуємо комплекс вправ для схуднення в цих ділянках.

1431590817_1.jpg (34.3 Kb)

Ноги.

Найефективнішою вправою є присідання. Виконувати їх потрібно в кілька підходів по 20-40 разів. Для слабких м'язів внутрішньої частини стегна - та сама вправа, просто з розведеними в сторони ступнями на ширині плечей.
Відмінною вправою є махи ногами з положення лежачи на боці. Махи виконуються рівною ногою (носок тягнути не треба ні в якому разі!), по 10-20 разів кожною. Краще зробити декілька підходів. Це ж рух допоможе прибрати жир з бічної частини тазу.

Живіт.

Для спалювання жирових відкладень в області живота допоможе добре знайомий з дитинства прес. Його качають підходами по 20-30 разів. Можна урізноманітнити, паралельно роблячи скручування (так званий косий прес). Крім того, прибрати зайве з живота допоможуть повільні підняття ніг на 10-15 см від підлоги з положення лежачи на спині, а також нахили вперед і вниз із положення стоячи.

1438325820_fitnes-dlya-pohudeniya-610x250.jpg (47.16 Kb)

Талія.

Нахили вбік з тягарцями в руках, приберуть жир на боках і допоможуть сформувати тонку талію. А якщо знайдеться ще і хула-хуп, то справа піде ще швидше. До речі, нахили також допомагають зберегти гнучкість м'язів спини та зберегти гарну поставу.

Руки і груди.

При схудненні завжди дуже страждають руки і груди. Врятувати їх можна лише віджиманням. Починати з 10 разів, і поступово збільшувати навантаження.

І ще: потрібно пам'ятати про розминку. Завжди перед силовими тренуваннями повинна бути розтяжка.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:06, 11.11.2016
Автор: Марина
Переглядів: 2490

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: