Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Схуднути на 5 кг за місяць, без шкоди для здоров'я - легко! (ВІДЕО)

Схуднути на 5 кг за місяць, без шкоди для здоров'я - легко! (ВІДЕО)

До Нового року залишилося зовсім трошки, а ви ще досі не можете натягнути на себе омріяну сукню?! Не потрібно мордувати себе голодом чи бігти за новою сукнею. Ми продемонструємо вам комплекс вправ при виконанні яких вже через місяць ви вдягнете вбрання, в якому ви виглядатимете приголомшливо.

9766_image_3986.jpg (38.93 Kb)
Для початку нам знадобляться розбірні гантелі, вага яких може змінюватися від 3 до 16 кг, вузька з пружною оббивкою лава, спеціальний килимок на підлогу для занять, зручна спортивна форма та взуття.

Усі вправи повинні починатися з розминки. Вона потрібна для розігріва м'язів. Почніть вправи для схуднення з п'ятихвилинного бігу на місці або ходьби, високо піднімаючи коліна, далі виконайте нахили – вправо, вліво, вперед, назад, з максимальною швидкістю, по 3 хвилини на кожну сторону. Закінчують домашню розминку вправами на руки – протягом 5-7 хвилин обертайте плечима, ліктями, китицями, імітуйте плавання брасом і кролем.

Перша вправа для схуднення, допомагає "скинути обсяг" з внутрішньої сторони стегон і сідниць. Присідати по 20 разів за 1 підхід, поставивши руки на талії і, розвівши ноги на ширину плечей. Глибоко присідаючи, робіть вдих. Встаючи у вихідне положення, видихайте. Спину тримаєте прямо і не нахиляйтеся. Пізніше збільшіть навантаження до 3х підходів з короткою перервою до хвилини. Через пару тижнів почніть присідання з гантелями.

Другу вправу для схуднення і стрункості стегон слід виконувати випади на одній нозі: довгий крок з правої ноги, вдих, опустіть коліно лівої ноги до підлоги. Повертаючись у вихідне положення, зробіть повільний видих. Руки повинні бути на талії, ноги чергуйте. Почніть з 15 вправ на 1 підхід, потім збільште до 30 за 1 похід з 3х.

Третя вправа не стільки для схуднення, скільки для поліпшення форми грудей. Коли людина худне, худнуть і м’язи, що підтримують груди, і потрібно додати їм потужності. Ляжте спиною на лаву, на вдиху розведіть руки з гантелями в сторони, на видиху зведіть їх над головою. Спочатку – 12 вправ на 1 підхід; пізніше – до 3х підходів. Поступово збільшуйте масу гантелей.

Четверта вправа для схуднення добра тим, що прибирає зайві сантиметри в талії, допомагаючи підтягти нижні м’язи живота. Ляжте на спину на килимок, руками візьміться за важку нерухомий предмет (диван, шведська стінка). Зігніть ноги в колінах. Видихаючи, піднімайте їх високо над головою. Вдих робіть, опускаючи ноги в початкове положення.

П’ята вправа для схуднення, яку всі знають – робота з пресом. Зафіксувавши ступні, зігніть ноги в колінах. Верхні м’язи живота ви зміцните, хитаючи прес. Під час видиху ви повинні згинатися і опускати голову, а під час вдиху лягати назад на підлогу. Як і попередню цю вправу виконують максимально можливу для вас кількість разів за 1 підхід. Пізніше потрібно поліпшити результат і збільшити число підходів до 3х.

Щоб вправи для схуднення були більш ефективними, частіше гуляйте на свіжому повітрі і скорегуйте харчування, по можливості, виключивши борошняне, жирне і солодке. Тоді схуднення за допомогою вправ буде більш швидким і помітним.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

16:20, 25.11.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2166

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: