Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Здоров’я, Фітнес / Кардіотренування: ранок чи вечір?

Кардіотренування: ранок чи вечір?

Який час для тренувань серцево-судинної системи найрезультативніший? Краще на голодний шлунок бігати чи все-таки щось перекусити? Дізнайся про особливості кардіотренувань у нашому матеріалі.

70ba98fcc8d995fe0ad250e4db240a98.jpg (44.05 Kb)
Насправді позитивні і негативні моменти присутні як в ранковому бігу, так і у вечірньому. Але! Кардіотренування зранку, на голодний шлунок, вважаються найбільш придатними для жироспалювання. Вранці ти бадьора і сповнена сил, а в зв'язку з тим, що запаси глікогену в м'язах і печінці за ніч вичерпалися - кардіотренування буде максимально ефективним. Практично відразу почнеться режим спалювання жиру, а сама кардіо-сесія не буде занадто тривалою. Вранці тобі достатньо буде всього 20 хвилин!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати стрункою за 15 хвилин: поради Міранди Керр

Вечірній час для кардіо не найкращий, так як під час заняття на тебе буде діяти емоційна і фізична втома, яка накопичилася за весь день. Додай до цього не зовсім здорове харчування. Загалом, будь готова - слабкість тебе здолає буквально після перших 10 хвилин тренінгу. Що стосується харчування, перед кардіотренуваннями не треба наїдатися, але обов'язково, приблизно за 2 години до тренування, потрібно з'їсти складні вуглеводи з білками.

До початку тренування з'їдене якраз добре засвоїться і білок захистить м'язи від руйнування, а складні вуглеводи забезпечать енергією на весь час навантаження. А перед самим тренуванням хвилин за 15 перекуси швидкими (простими) вуглеводами, щоб наситити кров глюкозою та інсуліном. Завдяки такому підходу ти зможеш тренуватися і довше, і з більшою інтенсивністю, що в кінцевому допоможе тобі позбутися більшої кількості жиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 14.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2773

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: