Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Тонка талія до Нового року

Тонка талія до Нового року

5 супер-вправ для тонкої талії. Час готуватися до новорічної вечірки і приголомшити усіх присутніх ідеальною фігурою у карколомному вбранні! А спеціальний комплекс вправ допоможе тобі швидко прийти в гарну фізичну форму.

2007_chica-retorcida.jpg (25.86 Kb)
1. Постав ноги на ширині плечей, руки за головою, а пальці сплети на потилиці. Повільно нахиляй нижню частину тіла убік, затримуючись на 15-20 секунд в крайньому положенні. Повтори цей рух 2-3 рази в кожному напрямку.

2. Встань на карачки. Вигинаючи спину, напружуй м'язи живота і преса, затримуючись на 10-15 секунд. Потім округли спину на пару секунд. Повтори рух 20-25 разів.

3. Постав ноги на ширині плечей, руки за головою, пальці переплетені. Виконуй повороти вправо і вліво по 5-7 разів в кожну сторону. Зроби 3-4 підходи.

4. Прийми положення лежачи, зігни ноги в колінах і підтягни п'яти до сідниць. Виконай піднімання таза 10-15 разів, затримуючись у верхньому положенні на 5-10 секунд. Зроби 3 підходи.

5. Сядь на підлогу, розведи ноги в сторони. Виконай підтягування ніг вгору 10-15 разів, затримуючись у верхньому положенні на 10-15 секунд. Зроби 4 підходи.

Не варто забувати і про додаткові тренування. Наприклад, для талії корисним буде і покрутити обруч і покачати прес. А для прискорення процесу схуднення саме в області талії не зневажай масажем, обгортанням і сауною. Що стосується харчування, то зайві сантиметри на талії в основному з'являються після вживання їжі, багатої вуглеводами і жирами. Тому суворо обмеж солону і гостру їжу, а також повністю виключи з раціону борошняні продукти, молочний шоколад і картоплю.

Раніше myledi.net писав про продукти, які допоможуть схуднути без дієт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 20.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2753

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: