Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 4 ефективних вправи для струнких стегон

4 ефективних вправи для струнких стегон

Всі вправи є хорошою профілактикою целюліту, в'ялості м'язів в області живота, стегон і сідниць. Великий плюс запропонованого комплексу в тому, що його можна робити вдома. Все що тобі знадобиться - зручний одяг, килимок і пляшка води.

l.jpg (14.32 Kb)


1. Велосипед. Прийми положення лежачи, і починай ногами виконувати рухи як при їзді на велосипеді. Основний упор роби на м'язи стегон. При виконанні, м'язи стегон повинні бути абсолютно розслаблені, вправу виконуй в дуже швидкому темпі. Починай з 50 повторень, з часом доведи їх до 150. У перервах трохи води і пару глибоких вдихів-видихів.

2. Схрещування ніг. Лягай на спину і підніми ноги під кутом, при цьому трохи згинаючи коліна, пам'ятай про розслаблені м'язи. У цій позиції починай робити ногами махи, згадай вправу "ножиці". Не поспішай, кількість не повинна бути більшою ніж 150 махів за один підхід.

3. Балетні махи ногою. Встань біля стільця зі спинкою, біля стільця, лівим боком, візьміться за спинку лівою рукою, це полегшить виконання вправи. Тепер виконуй сильний мах правою ногою вперед, вгору, вліво. Постав носок правої ноги на сидіння стільця. Повтори вправу 10 разів. Потім перестав стілець і виконайте мах лівою ногою. Важливий момент - дихання. Намагайся не "задихатися" при виконанні цієї вправи.

4. Вправа для сідниць. Сядь на килимок, випрями ноги в колінах, руки вперед, лопатки разом, голову підніми. З цієї позиції починай рух вперед: витягни праву руку і праву ногу рухом від стегна, потім виконай це рухом лівою ногою і лівою рукою. Таким чином, пересувайтеся вперед на 2-3 м., Поступово збільшуючи дистанцію. Уяви, що ти повзаєш по килимку на сідницях. Дуже хороша вправа для зміцнення м'язів преса і сідниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йога для пресу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 18.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2199

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: