Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Спорт, який допомагає швидко худнути

Спорт, який допомагає швидко худнути

Один з основоположних компонентів, необхідних для досягнення бажаної фігури - це спорт. А от який допоможе пришвидшити отримання результатів, читайте нижче.

0000000.jpeg (26.22 Kb)
Ходьба і біг — мабуть, найдоступніші види спорту, які не вимагають ні спеціального обладнання, ні дорогої спортивної екіпіровки.
Біг підтюпцем позитивно впливає на серцево-судинну систему, тренує м’язи ніг, а також дозволяє спалити велику кількість калорій за відносно короткий час. Тим не менш, у бігу є маса протипоказань. Цей вид спорту надає велике навантаження на стопи, особливо якщо бігати по асфальту.

Плавання — вид спорту, при якому задіяні майже всі м’язи тіла. Перевага плавання в тому, що цей вид фізичного навантаження підходить і для людей з великою надлишковою вагою, оскільки перебуваючи у воді тіло не піддається значним перевантаженням, як у випадку з бігом або швидкою ходьбою.

Їзда на велосипеді не так ефективно справляється з проблемою зайвої ваги, як біг або спортивна ходьба. Однак безсумнівною перевагою даного виду спорту є той факт, що велосипедні поїздки доставляють людині велике задоволення. Якщо ранкові або вечірні пробіжки подужає далеко не кожен, то велосипедні прогулянки на свіжому повітрі припадуть до смаку багатьом.

Найкращим способом скинути зайву вагу взимку будуть лижі. Катання на лижах — це хороше навантаження на верхні і нижні кінцівки. Лижний спорт зміцнює м’язи ніг, рук і живота, а також покращує координацію рухів і тренує рівновагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий час для фітнесу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 04.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2602

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: