Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Йога / Заняття йогою позбавляє стресів

Заняття йогою позбавляє стресів

Останнім часом заняття йогою набувають все більшої популярності. І це не дивно, адже вони допомагають розвиватися як духовно, так і фізично.

shutterstock_142334290.jpg (16.22 Kb)
Вже кілька тисячоліть люди опановують мистецтво йоги, щоб пізнати своє тіло і душу, привести до ладу думки. У наш час це особливо актуально, зважаючи на кількість оточуючих нас стресів. Адже йога - ідеальний спосіб їх позбутися.

Сприяють заняття йогою і схудненню. За час 50-хвилинного заняття хатха-йогою спалюється близько 145 ккал, силова йога допоможе спалити близько 250. Цікавий факт: люди, які займаються йогою регулярно, поправляються набагато рідше. Але щоб дійсно втрачати вагу, необхідний цілий комплекс вправ, що включає в себе дієту, фізичні навантаження і тренування свідомості. Головна зручність йоги в тому, що ти можеш займатися вдома. Досить килимка та легкого зручного одягу.

Кращий час для занять - ранок, коли мозок більш зосереджений. Займатися необхідно в добре провітреному приміщенні з відкритими вікнами, або на відкритому повітрі, бажано на голодний шлунок. Починати слід під керівництвом інструктора, щоб не завдати шкоди організму. Адже прийняття неправильної пози може спричинити різні травми. Існує й спеціальне харчування, яке потрібно дотримуватися, займаючись йогою.

Основні правила: вегетеріанство, виключення всіх шкідливих продуктів. Доведеться звикнути їсти повільно і тільки в хорошому настрої, ретельно пережовуючи їжу. Регулярно займаючись йогою, ти зробиш своє тіло сильним, здоровим і красивим.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Йога для початківців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 11.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2081

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: