Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кулінарія / Корисні поради / 5 оригінальних ідей для сніданку в ліжко

5 оригінальних ідей для сніданку в ліжко

Сучасний ритм життя не завжди залишає нам час доставляти один одному маленькі радості. Але ж для того, щоб висловити почуття, досить дрібниці - приготувати сніданок у ліжко. І привід для подібного сюрпризу абсолютно не потрібний: виберіть ранок, коли друга половина нікуди не поспішає, і імпровізуйте. А ми підкинемо пару ідей для ідеального ранку.

690x504_0xd42ee42d_16473539271433931043.jpeg (17.72 Kb)

СНІДАНОК адепта ЗСХ

Витівка зі сніданком у ліжко сама по собі зворушить будь-кого. Але ті, хто ретельно стежить за кількістю калорій і якістю раціону, оцінять не всяку вашу імпровізацію. Скажімо, від омлета зі смаженим беконом прихильники здорового харчування точно не будуть у захваті. Зате від мюслів з йогуртом, ягідного смузі, вівсянки з бананами або фруктового салату з чашкою липового чаю не відмовляться точно.

СНІДАНОК естета

Догодити естетам не так-то просто: вони занадто уважні до дрібниць. Багате меню постільної трапези їх вразить не так, як сервіровка підноса. Підготуйте гарні серветки і столик для сніданку, розкладіть акуратними скибками грінки та сир, яйце подавайте неодмінно на підставці і не забудьте залишити милу листівку з побажанням вдалого дня. При фантазії подачі він / вона оцінить старання, навіть якщо з страв на підносі буде самотнє імбирне печиво і чашка латте.

СНІДАНОК романтика

Романтичні натури не сильно вибагливі до креативу підносу в ліжко трапези. Їх однаково приведе в захват і чорничний капкейк, і яйце-пашот з морквяним фрешем, і банальний тост з джемом - задоволення їм приносить сам знак уваги. Але квіти в композиції сніданку - це необхідність. Будь то наївна гілочка верби, букет польових ромашок або бутон ніжної троянди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирники: ідеальний рецепт для швидкого сніданку

СНІДАНОК аристократії

Для любителів затяжних церемоніальних сніданків з вивченням передовиці за чашкою чорної кави сервірувати стіл краще без нових витівок, слідуючи усталеним звичкам. На срібній таці не повинно бути нічого зайвого: стакан соку, хрусткий круасан, яйце "Бенедикт", вершки, два шматочки цукру, наприклад. І не забудьте про свіжу пресу.

СНІДАНОК гурмана і любителя солодкого

Справжні поціновувачі застільних чувань люблять підкріпитися з ранку. Складний візерунок на серветках не притягне їх увагу, зате різноманітний вибір страв за сніданком однозначно поліпшить настрій. У хід можна пускати все, на що здатна ваша фантазія: від булочок з корицею, мафінів і віденських вафель зі збитими вершками до ошатного зеленого фрітата (не псуйте враження словом "омлет"),млинців з полуницею і крепів з сиром.

І на закуску: обов'язково подавайте їжу на спеціальному столику або підносі для сніданку - як мінімум це красиво і створює романтичний антураж, як максимум - це зручно. І не забудьте заготовити порцію для себе, адже головне у всій затії - провести час разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 17.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2930

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: