Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кулінарія, Дієта, Похудання / 4 правила випічки "для стрункості"

4 правила випічки "для стрункості"

Справжні дівчата дуже люблять випічку, всі без винятку, повір! У нас для тебе є гарні новини - смачна випічка абсолютно не зобов'язана бути шкідливою для фігури і здоров'я. Всі секрети у чотирьох правилах, готуй, їж і залишайся стрункою.

food_cakes_and_sweet_cakes_027983_.jpg (26.79 Kb)
1. Заміни борошно вищого гатунку цільнозмолотим борошном. Ти і сама здивуєшся, наскільки смачніше і цікавіше за смаком вийде пиріг. Використовуй пшеничну, нутовую, гречану, кукурудзяну або вівсяну муку. До речі, нутовую і вівсяну муку можна зробити самостійно.

2. Навчися готувати без коров'ячого молока і без яєць. Чим менше у страві різноманітних інгредієнтів, тим простіше його переварити і тим менше зайвого залишиться на талії. Коров'яче молоко можна замінити водою або горіховим молоком. Готувати його дуже просто! Для приготування однієї склянки потрібно взяти жменю мигдалю або лісового горіху і 250 мл води. Замочи горіхи на ніч або на кілька годин, промий, додай воду, подрібни в блендері і процідити. Чим замінити яйця? Бананом або лляної борошном. Наприклад, одне яйце на столову ложку льняної муки і 3 столових ложки води.

3. Замість цукру намагайся використовувати більш корисні підсолоджувачі. Наприклад, сиропи, мед, патоку, стевію. Але найкраще, якщо ти будеш використовувати замість цукру фініки, родзинки, курагу. Ще ідея - додавай в тісто суперфуди (насіння чіа, какао боби, спіруліну).

4. Заміни шоколад порошком какао. При додаванні какао в випічку, кількість цукру можна поступово знизити. Наприклад, 50 грам шоколаду це 6 столових ложок какао-порошку. І не забудь про корицю, адже вона теж добре знижує цукор в організмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Овочеві соки для швидкого схуднення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 22.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2271

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: