Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 4 причини, чому ти не худнеш

4 причини, чому ти не худнеш

Сучасні дієтологи назвали 4 найпоширеніші причини, які піратством схудненню. Читай і запам'ятовуй.

87d55c89ca1bf2bc684c084b6a87bc37.jpg (11.4 Kb)
Відсутість нормальної кількості калорій.
Правда в тому, що недостатнє харчування здатне нашкодити обміну речовин, адже твій організм намагається зберегти запаси і стримує метаболізм. Гірше того, через мізерний раціон твій організм може переключитися на використання м'язової тканини в якості енергії. Тому їж кожні 3 години 4-5 разів протягом дня, але по трохи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Швидке схуднення: 6 порад від фахівців по детокусу

Відсутність клітковини.
Відсутність або невелика кількість в раціоні харчування таких чудових продуктів, як цільнозерновий хліб, спагетті з твердих сортів пшениці і овочів, негативно впливає на якість метаболізму. Скільки тобі потрібно споживати клітковини в день? Близько 100 г буде цілком достатньо.

Відсутність білків.
Білки дійсно прискорюють схуднення, а їх відсутність уповільнює метаболізм. При активному споживанні білків можна спалити жир, про це знають не багато, але тепер ти в цьому числі.

Відсутність кальцію.
Обов'язково вживай продукти, що містять кальцій. Сир, творог, молоко, горіхи дуже потрібні для жінок. Особливо якщо ти вегетаріанка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 18.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2802

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: