Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 5 причини чому ви не худнете

5 причини чому ви не худнете

Ви вже кільки тижнів на дієті, або ж суттєво обмежуєте себе у харчуванні, а результату немає? Ми розповімо чому.

62745_diet.jpg (19.06 Kb)
1. Ви п'єте мало води
Почнемо з того, що процес детоксу неможливо запустити в принципі, якщо ви не п'єте достатньої кількості рідини - а це мінімум півтора літра, якщо ви ведете в міру активний спосіб життя, і не менше трьох, якщо регулярно займаєтеся спортом. До того ж, спрагу ми часом приймаємо за відчуття голоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як схуднути з солоною кавою?

2. Ви не можете відмовитися від кави
Пройшли ті часи, коли поєднання "кава і сигарети" асоціювалося з худими дівчатами в стилі Кейт Мосс. Сьогодні будь-який дієтолог пояснить вам, що кофеїн - це стимулянт, який вивільняє гормон під назвою кортизол. Останній дає сигнал викидати в кров велику кількість глюкози. І якщо після чашки улюбленого напою ви не почнете тут же витрачати цей цукор, великі шанси, що він відкладеться в області стегон і сідниць.

3. Ви не висипається
Звичайно, лягаючи пізно спати, багато втішають себе думкою, що недолік сил змусить витрачати більше енергії протягом дня. Насправді, ні до чого, крім виснаженого вигляду, цей трюк не приведе. Позбавивши себе годин сну, ви серйозно порушуєте баланс двох гормонів - лептину та греліну. Кількість перший падає, через що їжа перестає приносити відчуття ситості. А ось рівень другого гормону, відповідального за апетит - різко зростає. Причому після недосипу ми найчастіше вибираємо більш калорійну їжу.

4. Ви переоцінюєте роль цифри 0
Знежирені продукти і "кола зеро" - в теорії звучить непогано, але на практиці все не так просто. Коли виробники зменшують кількість жирів у продукті, він помітно втрачає у своїх смакових якостях. Повернути його можна за рахунок додавання цукру або солі. І навіть якщо вам вдасться "обдурити" себе знежиреним йогуртом, травну систему ви не проведете. Як тільки в організмі рівень жирних омега-кислот падає нижче норми, він вимагає його заповнити, а саме поїсти.

5. Ви не снідаєте
Можливо, ви постійно поспішайте, а може, вам просто здається, що, пропустивши сніданок, ви скоротите кількість споживаних калорій. І ось вже в 11 ранку ви нервово дивитесь на годинник: чи не пора обідати. У результаті таких експериментів ви ризикуєте не тільки втратити самоконтроль під час ланчу, але і дістати гастрит. Сніданок допомагає організму тримати під контролем процес синтезу інсуліну, який безпосередньо відповідає за накопичення жирових клітин. До того ж, саме вранці організм найкраще засвоює клітковину, яка очищає стінки кишечника і сприяє формуванню його здорової мікрофлори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 13.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1967

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: