Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес / 5 швидких фітнес - порад

5 швидких фітнес - порад

Стати здоровішою і спортивнішою за 10 хвилин - цілком реально. Ці маленькі поради допоможуть тобі підтримати себе у формі.

1423046312_6093_05.jpg (29.7 Kb)
1. Залишайся розслабленою

Вправи на розтяжку зроблять м'язи спини більш пластичними.

Сидячий твіст. Сядь на стільці і випрями спину так, щоб до спинки були повалені лише плечі. Візьмися за неї руками і на вдиху максимально випрями спину. Затримайтеся в цьому положенні на 15-20 секунд.
Розтяжка спини. Сядь на край стільця. Поклади тулуб на стегна, звісивши руки. Максимально розслаб м'язи спини. Затримайтеся в цьому положенні на 20-30 секунд.

2. Змий втому водою

Погрівшись під теплими струменями в душі, включай прохолодну воду на кілька секунд, а потім знову повертайся до теплої. Роби так кілька разів. Контрастний душ оздоровить тебе, зніме стрес і омолодить шкіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти сили на ранкову зарядку?

3. Корисні банани

Солодке має властивість різко підвищувати рівень цукру в крові, через що швидко з'являється відчуття втоми. Перекуси бананами - вони добре насичують і зміцнюють нервову систему. А щоб кава по-справжньому бадьорила, пий її без кофеїну.

4. Поліпшити координацію

Встань на одну ногу і залишайся в такому положенні 5 вдихів. Ускладнюємо: закрий очі і підстрибни кілька разів.
Встань на одну ногу, другою катай тенісний м'яч взад-вперед.

5. Кулаком по столу

Якщо розлютилася, стукни кулаком по чомусь твердому. Так можна найшвидше позбутися від стресу, що накопився. А дратівливість добре знімає плач - дай собі кілька хвилин, щоб скинути негатив. Шкода, але ці способи допомагають лише на короткий час - але його вистачить, щоб організм перебудувався!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 23.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2176

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: