Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 ознак поганої дієти

5 ознак поганої дієти

Незважаючи на простий опис і швидкий ефект, багато дієт для схуднення часто шкодять організму, погіршуючи роботу шлунково-кишкового тракту і імунітет. Щоб ти не помилилася при складанні раціону, візьми на замітку вірні ознаки поганої дієти.

dieta-pri-zabolevaniyah-tolscdfvghjjhgftoy-kishki.jpg (21.1 Kb)

1. Вона обіцяє швидкий результат без особливих зусиль
Чудес не буває і для досягнення видимого результату доведеться зібрати волю в кулак.

2. У її меню виключається ціла група продуктів (наприклад, вуглеводи)
Повністю відмовлятися від вуглеводів не можна, тому що організм почне отримувати енергію з м'язового білка і вага буде знижуватися за рахунок втрати власних м'язів, а не жиру. Щоб не поправитися, споживай близько 150 грам вуглеводів на добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому смузі такі корисні?

3. У її меню допускається тільки одна група продуктів (білки, вуглеводи)
Для того, щоб схуднути, необхідно дотримуватися збалансованого харчування. В ідеалі, в твоєму меню повинно бути максимум білків, трохи вуглеводів і мінімальна кількість жирів.

4. Вона виключає будь-які жири
У середньому добова потреба в жирах становить приблизно 100 грам, з яких 30% повинні забезпечуватися рослинними оліями. Недолік їх в харчуванні - одна з причин розвитку атеросклерозу.

5. Вона змушує тебе голодувати
Повна відмова від їжі дасть зворотний ефект, уповільнивши твій обмін речовин. Повернувшись до колишнього раціону, організм почне з подвоєною силою запасати поживні речовини, відкладаючи їх у вигляді жирового прошарку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 24.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1589

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: