Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 вправи проти сутулості

3 вправи проти сутулості

Якщо ви постійно сутулитесь - ці вправи точно допоможуть позбутись цієї звички.

11fr.jpg (95.03 Kb)
1. Присідання для рівного попереку
Встаньте спиною до стіни (відстань - 10 см). Стопи поставте на ширину плечей, прямі руки підніміть вгору. Виконайте присідання - коли торкнетеся спиною стіни, притисніть до неї поперек, лопатки і плечі і опускайтеся ще нижче, поки коліна не утворюють прямий кут. Затримайтеся на 30-60 секунд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно робити, щоб мати ідеальні сідниці?
 
2. "Планка" для міцного пресу
Займіть позицію як при віджиманні, обіпріться на передпліччя. Основну вагу тіла перенесіть на руки. Не гаючи рівноваги, зігніть ліву ногу в коліні і двічі потягніть п'яту до сідниць. Поверніть ногу у вихідне положення, повторіть з правої ноги. 10 разів.
 
3. Обертання для розправлених плечей
Візьміть рушник, скрутіть в джгут. Випряміть спину, стопи поставте на ширині плечей. Витягніть руки перед собою і натягніть рушник так, щоб руки були розведені якомога ширше. Підніміть руки і заведіть назад так далеко, як можете. Долічіть до п'яти. Поверніть у вихідне положення. Повторіть 5 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 10.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3758

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: