Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Дієта, Фітнес / Як накачати кубики пресу мінімальними зусиллями

Як накачати кубики пресу мінімальними зусиллями

Дуже часто виникає така ситуація: ти ходиш в спортзал, вдома теж качаєш прес, але результатів чомусь немає, а живіт навіть ще більше виріс. І не те, що кубиків не видно, спортивні результати взагалі відсутні. Давай розберемо цю ситуацію більш детально, адже багато що залежить від харчування.

6622755.jpg (23.02 Kb)
Інструктори з фітнесу з цього приводу рекомендують звернути свою увагу на те, що в тебе в тарілці, подібна ситуація зазвичай виникає у зв'язку з шаром підшкірного жиру на животі, через який просто не видно кубиків. Перш за все, підкоригуй своє харчування.

Як саме? Виключи зі свого раціону жирну їжу, ковбасу, напівфабрикати, капусту і газовані напої. Прибери порожні калорії, наприклад, солодощі та крохмальні продукти. Дієтологи рекомендують переходити на здорову їжу: фрукти та овочі, молочні продукти, нежирне біле м'ясо і продукти, багаті білками (горіхи, сир, бобові).

Як тільки ти розберешся зі своїм раціоном, тобі потрібні фізичні навантаження, бажано кардіо. Наприклад, стрибки на скакалці, велотренажер або бігова доріжка.

На замітку - якщо ти хочеш мати плоский живіт, рівень підшкірного жиру повинен становити 7-9%, а жирова складка на животі не повинна перевищувати одного сантиметра. Красива і струнка фігура починається з правильного харчування, а правильне харчування починається з повноцінного сніданку. Пам'ятай, що саме сніданок - це найголовніший прийом їжі за день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких вправ для гарної талії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 16.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3708

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: