Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Розповсюджені помилки, через які ми не худнемо

Розповсюджені помилки, через які ми не худнемо

Якщо регулярні заняття спортом не приносять бажаних результатів, переконайся, що ти не повторюєш найпоширеніших фітнес-помилок. Не засмучуйся - ти ще встигнеш надолужити згаяне до початку пляжного сезону!

bdbb7f82e622e7dd5f7af5d77a72519e.jpg (27.34 Kb)
Розминка. Не намагайся розтягнутися бігом або стрибками на скакалці! Замість цього розігрій м'язи тіла, здійснюючи легкі вправи і поступово збільшуючи навантаження. А розтяжку зроби після тренування.

Скручування. Качаючи прес, ми часто перенапружуємо шию, замість того, щоб сконцентруватися на м'язах живота. Для того, щоб розслабити шию, притисни язик до піднебінняі тільки після цього починай скручування.

Віджимання. Зі шкільних часів ми вважаємо віджимання "від колін" долею слабачек - і намагаємося з ходу виконати цю вправу з рівними ногами. Щоб уникнути помилок і надмірного навантаження на м'язи, починай віджиматися, стоячи на колінах. Розташуй руки на рівні плечей і стеж за тим, щоб тіло - від шиї до колін - залишалося ідеально прямим.

Потрібна аеробіка. Не дивуйся, якщо качаючи прес кожен день, ти не помічаєш явних результатів. Це може бути пов'язано з тим, що накачані м'язи не видно через накопичений шар жиру, який можна прибрати тільки за допомогою аеробних навантажень.

Тримай спину прямо. Запам'ятай - за талію відповідають не тільки м'язи преса і живота, а й пряма постава і м'язи спини, які допоможуть тілу підтримувати внутрішні органи. Стеж за собою і не сутулься!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути за 10 секунд

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 26.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3117

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: