Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Всього 15 хвилин здатні зробити живіт ідеально пласким

Всього 15 хвилин здатні зробити живіт ідеально пласким

Починаєш переживати за свою фігуру, адже через пару місяців настане гарячий літній сезон? Прості, але ефективні вправи допоможуть зробити живіт плоским, а прес пружним.

kachaem-press-stoya.jpg (17.31 Kb)
1. Ляжте на спину, зігніть ноги в колінах, руки схрестіть на грудях, лікті в сторони, погляд спрямований вгору. При підйомі корпусу робіть вдих, опускаючи корпус тіла у вихідне положення, робіть видих.

2. Лежачи на спині, ноги схрещені в колінах так, щоб був утворений прямий кут, руки заведені за голову. Виконуйте підйоми з відривом верхньої частини тулуба від підлоги, дотримуйтесь техніки дихання як у попередніх вправах.

3. Ляжте на спину, руки покладіть під сідниці, невисоко піднімайте прямі ноги. На видиху - підйом, на вдиху - повернення у вихідне положення.

4. Лежачи на спині, зігніть ноги в колінах, руки зчепіть за головою, по черзі підтягуйте лікті до колін. Дихайте спокійно, напруга йде з видихом, розслаблення - з вдихом.

Всі ці вправи для плоского живота і пружного преса варто виконувати від 15 разів, з часом збільшуючи навантаження. І робити їх потрібно регулярно, виділяючи 15 хвилин на день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 місяці спорту кардинально змінять твоє тіло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 14.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5297

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: