Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 8 вправ для ніг, які допоможуть впевненіше триматися на шпильках

8 вправ для ніг, які допоможуть впевненіше триматися на шпильках

Впевнено триматися на підборах, не втрачаючи рівноваги і самовладання, - справа тренування. І мова не тільки про постійне ходіння "по муках" на каблуках, а й про заняття в тренажерному залі. Myledi пропонує 8 простих вправ від тренера Уокотта Теренса, які допоможуть підготувати ваші ноги до постійного навантаження і забути про труднощі буття. Через місяць ви зможете пурхати на шпильках, як Керрі Бредшоу в своїх улюблених Manolo Blahnik.

690x507_0xd42ee42a_144478138714132007.jpeg (38.65 Kb)
ВПРАВА №1

Перша вправа для м'язів ніг, яке зміцнює гомілки і щиколотки, - підйом на носках. Їх слід повторювати по 20 разів на 3 підходи. Плюс цієї вправи в тому, що ви можете виконувати її не тільки в тренажерному залі, але і по дорозі на роботу. Наприклад, поки їдете на ескалаторі, вставши носочками на край сходинки, щоб п'яти звисали з неї. Максимально тягніться ними вниз, до моменту, як відчуєте, що розтягуються підколінні м'язи, а потім підніміться на носочки, напружуючи ікри і сідниці.

ВПРАВА №2

Ці вправи для ніг в залі виконуються на тренажері-платформі. Рекомендується робити під наглядом тренера, який допоможе підібрати оптимальну для вас вагу. Лягайте на спину і упріться ногами в платформу. Руками тримайтеся за спеціальні поручні. Намагайтеся повністю випрямляти ноги і згинати їх, практично впираючись колінами в груди. Виконувати вправу слід по 10 разів на 4 підходи. Основне навантаження йде на сідниці, ікри, підколінні сухожилля і чотириголового м'яза стегна.

ВПРАВА №3

Щоб з легкістю балансувати на каблуках, виконуйте по 20 разів на 3 підходи вправи для ніг в залі на тренажері для литок з навантаженням. Потрібно сісти на нього з абсолютно прямою спиною, а ногами впертися в спеціальну платформу, залишивши п'яти на вазі. Опустіть вагу на коліна. Тягніться п'ятами вниз, а потім піднімайтеся на носочки. Намагайтеся відчувати кожен рух, контролюючи свої внутрішні відчуття. Якщо в ногах з'явиться слабкість і вони почнуть трястися, то скоротіть кількість повторень до 10.

ВПРАВА №4

Для виконання цієї вправи для ніг вам буде потрібно круглий витягнутий валик, який ви зможете знайти в тренажерному залі. Лягайте на бік, під сідниці покладіть валик, упріться руками в підлогу і катайтеся протягом п'яти хвилин. Потім поміняйте сторону. Ця вправа збільшує приплив крові, насичуючи м'язи киснем і живильними речовинами, які необхідні їм у момент навантаження.

ВПРАВА №5

Зазвичай у вправі на зведення і розведення ніг задіяні тільки сідниці. Щоб підключити всі м'язи кінцівок, встановіть оптимальний для себе вагу, упріться руками в спинку і підніміть п'яту точку на 15-20 см від сидіння. Корпус тримайте прямо, трохи нахилившись вперед, попу можна злегка підтримувати спинкою. Тепер починайте розводити коліна. Не робіть ривків, намагайтеся, щоб ноги рухалися з однаковою швидкістю. Виконайте 3 підходи по 20 повторень.

ВПРАВА №6

Чергуйте силові навантаження з простими вправами для поліпшення кровообігу і розслаблення сухожиль, які перебувають у постійному тонусі під час тренування. Наприклад, сядьте на підлогу, зігніть коліна, щоб вони дивилися вгору. Відірвіть стопу однієї ноги від підлоги і починайте виписувати алфавіт. Спочатку малюйте велику літеру, потім маленьку. Як тільки закінчите, поміняйте ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привчити себе до спорту

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 07.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2024

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: