Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Йога / Що потрібно знати про йогу, щоб не розчаруватися

Що потрібно знати про йогу, щоб не розчаруватися

Йога нині дуже модне заняття. Чи не кожен другий хоче осягнути мистецтво медитування, щоб зняти стрес. Але далеко не у всіх вистачає терпіння, щоб дійти до цієї стадії. Що ж потрібно знати про йогу, перед тим як почати заняття, щоб не розчаруватися в ній.

58691_0.jpg (27.4 Kb)
Не кожному підвладна розтяжка

Хоч скільки медитуй, м'язи від цього еластичними не стануть. Дивлячись на азіатів, які без зусиль сідають у позу лотоса, ми думаємо, що це, загалом-то, не так і складно. Тим не менш, можливості розтяжки у європейців, в основному, набагато скромніші. У деяких послідовників йоги так ніколи і не вийде правильно сісти. Але це не означає, що не потрібно наполегливо працювати над собою, розвиваючи гнучкість.

Йога та медитація - нерозривні поняття

Основна відмінність йоги від того ж стретчинга і пілатесу полягає саме в тому, щоб проникнути вглиб себе, займаючись самокопанням - знайти гармонію з собою і зовнішнім світом. Інакше це буде просто розтяжка, причому не зовсім ефективна. А попередні медитації вправи - асани - покликані налаштувати вас на потрібний лад.

Ви зустрінете багато випадкових людей

Йога вже давненько увійшла в моду - як суші, наприклад, - і все ніяк з неї не виходить. Відповідно велика маса людей не трудиться розбиратися в деталях вчення і йде в зал, щоб схуднути, поробити Селфі, поразглядивать нечисленних, але симпатичних хлопців з хорошою розтяжкою. Звичайно, якщо ви переслідуєте зовсім інші цілі, то такі люди будуть вас дратувати.

Єдиний спосіб їх позбутися - не звертати уваги. Незабаром вони зрозуміють, що схуднути набагато швидше можна в тренажерному залі, та й хлопців з рельєфним торсом там побільше, і підуть. Інші ж задумаються про справжнє призначення йоги і залишаться, щоб змінювати себе, а не скинути пару кілограмів або знайти супутника життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В чому користь занятть йогою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 14.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2097

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: