Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як зробити талію тонкою

Як зробити талію тонкою

Тонка талія - не завжди захмарна мрія. Ось тобі 4 прості та ефективні вправи, для яких тобі не знадобиться інструктор і тренажерний зал!

938cfd21105d526a78d2bb75a683594d.jpg (11.79 Kb)
1. Почни з найпростішого. Наприклад, крути обруч: сто разів в одну сторону і сто разів в іншу. Цього цілком достатньо.

2. Є вільний час? Нахиляйся вниз. Уяви, що ти розсипала коробку сірників і тепер піднімаєш їх по одній, нахиляючись і випростуючись.

3. Можна займатися прямо зранку в ліжку. Для цього тобі потрібно просто тягнутися в сторони, лежачи на спині. Лягай на спину, зігнуті в колінах ноги стоять на підлозі, права рука за головою, праве плече відривається від підлоги, ліве залишається на підлозі - і лівою рукою починай тягнутися до п'ят. Три підходи по 15 раз - і міняй сторону. Дуже корисна вправа!

4. Також можеш піднімати корпус з положення лежачи на боці. Це дуже ефективна вправа, що дозволяє швидко досягти результату. Для того щоб її виконати, ляж на лівий бік, а ноги зігни в колінах. Праву руку поклади на потилицю. Ліву руку випрямитися уздовж тіла і обхвати себе за талію. Тепер дуже повільно підводиться і опускай корпус, не відриваючи руку від потилиці. Для того, щоб відчути опрацювання всіх м'язів преса і спини, потрібно зробити три підходи по 15 повторів кожен, а потім перевернутися на інший бік - і ще три підходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутись целюліту за 2 тижні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 15.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2278

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: