Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як прибрати боки на талії

Як прибрати боки на талії

Як прибрати боки? 4 найефективніших вправи, які швидко прибирають зайві обсяги в талії і стегнах.

thinkstockphotos-466086696.jpg (12.46 Kb)
Найпростіший і доступний спосіб це крутити обруч. Швидше за все, тобі з дитинства знайома ця "вправа", включи музику вперед! Головне - увійти в ритм. На перших порах необхідно приділяти по п'ять хвилин в день крутінню обруча, а після навантаження повинна збільшуватися до 15 хвилин в день. Під час виконання цієї вправи слід тримати спину рівно, і втягувати живіт.

Згадай про популярну вправу "планку". Ставай на карачки, руки постав на ширину плечей, вприся долонями в підлогу і ставимо їх строго під плечима. Тепер перенеси вагу тіла на руки. Відриваємо від підлоги коліна і спираємося на пальці ніг. Спину тримай прямо, таз вгору не піднімай. При цьому старайся втягувати живіт, не опускаючи занадто низько голову. Шия повинна бути продовженням спини. У такому положенні зафіксуй все тіло на 30 секунд. Повтори планку 5 разів.

Ще одна дуже ефективна вправа це "полумісток". Для того щоб його виконати, опустися на підлогу на спину, витягни ноги, руки теж витягни уздовж тулуба, долоні лежать на підлозі. Тепер згинай в колінах ноги і став на підлогу ступні під колінами. Підводь таз, щоб спиратися тільки на лопатки, плечі і долоні. Голова знаходиться на підлозі, а тіло утворює від колін до лопаток пряму лінію. Втягни сідниці й живіт і зафіксуй в такому положенні своє тіло на 30 секунд. Повтори 10 разів.

І четверта вправа "бічний кут". Стань на коліна і на лікті, одну ногу відставити убік і підніми. Твоє стегно повинно перебувати під прямим кутом до тулуба. Коліно зовсім випрямляє. Ти повинна відчувати напругу в стегні, але не в гомілки. Втягни живіт і підніми стегно, не згинаючи при цьому поперек. Витримай в такому положенні 10 секунд. Зроби на кожну сторону по 10 підходів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як зробити прес рельєфним

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 29.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2535

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: