Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Боремося з проблемною зоною під пахвами

Боремося з проблемною зоною під пахвами

У зону "найважче схуднути" потрапляють пахви. У зоні пахв зазвичай скупчуються "найвпертіші" запаси, так що тренуватися все одно доведеться. Але поспішаємо вас обнадіяти - цей дефект можна скоригувати за 3-4 тижні занять, а повністю прибрати жирові складки - за пару місяців.

rukikaaaa.jpg (21.01 Kb)
Розминка. Протягом 5 хвилин походіть по кімнаті швидким кроком, високо піднімаючи коліна. Ваша мета - трохи спітніти. Потім виконайте 30-50 махів руками перед грудьми, сильно округляючи спину, коли ви зводите руки. Це дозволить розігріти м'язи і підготувати їх до роботи.

Вправа 1. Стискання м'яча в трьох положеннях

Встаньте прямо, візьміть м'ячик в руки, підніміть його над головою і сильно натисніть долонями на поверхню м'яча. Постарайтеся не округляти спину, не підтягувати плечі до вух, напружуйте тільки м'язи грудей і рук. Протримаєтеся в цій позі 30 секунд. Потім опустіть прямі руки з м'ячем так, щоб вони були паралельні підлозі, стисніть м'яч, знову затримайте позу на 30 секунд. Потім опустіть м'яч до стегон і знову стисніть його на 30 секунд. Повторіть весь цикл 4-5 разів, постарайтеся дихати рівно під час вправи. Якщо м'яча немає, можна замінити чимось іншим.

Вправа 2. Розтягування рушника

Візьміть рушник руками на відстані 40-60 см, напружте м'язи рук і грудей, стабілізуйте плечі, затримайте напругу на 30-60 секунд, відпочиньте 20-30 секунд, повторіть вправу 3-4 рази.

Вправа 3. Розтягування рушника над головою

Не міняючи постановки рук з попереднього положення заведіть рушник за голову, розтягуйте його щосили, напружуючи верхні пучки м'язів грудей. Фіксуйте розтягнення на 30-60 секунд. Після невеликого відпочинку повторіть вправу 4-5 разів.

Вправа 4. Планка

Поставте долоні на ширину плечей, напружте прес, прийміть упор лежачи в позі Планки, зафіксуйте позу на 30-60 секунд, повторіть 4-5 разів.

Доповніть вправами для пахв ваш звичайний силовий комплекс, або виконуйте його окремо 3-4 рази, чергуючи тренувальні дні з днями відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ми спалюємо калорії, не знаючи про це

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 10.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3362

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: