Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Вправи для тих, хто постійно сидить за комп'ютером

Вправи для тих, хто постійно сидить за комп'ютером

Якщо ти хочеш далі сидіти перед комп'ютером з міцним здоров'ям, то починати піклуватися про нього потрібно прямо зараз.

skritaya-gimnastika-vorobeva-dlya-pohudeniya-1036-55959.jpg (19.94 Kb)
Перше, що потрібно зробити - міцно заплющити очі на кілька секунд, а потім проморгати і відновити зір. Зроби так пару разів. Далі, встань зі свого робочого місця, підніми руки вгору, прогнися взад і вперед. Зроби таке вправа не менше п'яти разів. Пам'ятай, що очі повинні бути сконцентровані на кистях.

Тепер необхідно зробити нахили вперед. Роби цю вправу так само не менше п'яти разів і очима концентруйтеся на кистях, які повинні бути розташовані паралельно тілу. Потім нам потрібно спробувати розвести руки в сторони і застосувати такі зусилля, як ніби ми намагаємося зрушити з місця два літаки. Зроби п'ять підходів. Не ворушачи головою, переводи очі то на праву кисть, то на ліву.

Тепер підніми лікті на рівень грудей і починай розводити їх. Очі все так само, поперемінно, сконцентровані на кистях. Далі ставимо руки на пояс і робимо нахили в сторони. Так само як і всі вправи, робимо п'ять підходів. Очі повинні бути спрямовані то на ліву стопу, то на праву, все залежить від нахилу.

Піднімаємо руки перед грудьми, витягуємо їх, кисті зводимо в замок і вивертаємо долоньками назовні. Необхідно згинати лікті і діставати схрещеними пальцями до носа. Очі спрямовані на кисті. Тепер можна і присісти. Склади руки за потилицею і намагайся його зрушити вперед, шия при цьому активно чинить опір.

Ось ми і підійшли практично до кінця, так що тепер нам необхідно розслабити очі. Закриваємо долоньками очі, але притискаємо не сильно. Після того, як світло перестав надходити, починаємо активно моргати. Після чого потри очі кулаками, роблячи своєрідний масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мускулисті дівчата визнані найсексуальнішими

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 15.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2611

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: