Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / 3 вправи що зроблять ідеальну осанку

3 вправи що зроблять ідеальну осанку

Рівна осанка не тільки робить вас красивою та стрункою, але і є запорукою доброго здоров'я. Ми розповімо, як за допомогою 3 простих вправ мати рівну спину.

lp1uwzvzkdk.jpg (13.86 Kb)
1. Присідання
Для рівною попереку:
встаньте спиною до стіни (відстань - 10 см). Стопи поставте на ширину плечей, прямі руки підніміть вгору. Виконайте присідання - коли торкнетеся спиною стіни — притисніть до неї поперек, лопатки і плечі та опустіться ще нижче, поки коліна не утворять прямий кут. Затримайтеся на 30-60 секунд.

2. "Планка"
Для міцного пресу:
займіть позицію, як під час відтискання, обіпріться на передпліччя. Основну вагу тіла перенесіть на руки. Не втрачаючи рівноваги, зігніть ліву ногу в коліні і двічі потягніть п'яту до сідниць. Поверніть ногу у вихідне положення, повторіть з правою ногою (по 10 разів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта для плоского живота за 5 днів

3. Обертання
Для розправлення плечей:
Візьміть рушник, скрутіть в джгут. Випряміть спину, стопи поставте на ширину плечей. Витягніть руки перед собою і натягніть рушник так, щоб руки були розведені якомога ширше. Підніміть руки і заведіть назад так далеко, як можете. Полічіть до п'яти. Поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 5 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 12.06.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 2918

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: