Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / 10 способів зробити тренування звичкою

10 способів зробити тренування звичкою

Прийшов великий день: ти купила нові кросівки і вирішила зайнятися спортом. Щоб не розгубити ентузіазм за декілька занять, скористайся підказками професійних фітнес-інструкторів.

o_nolz7wcfo.jpg (20.13 Kb)
1. Спробуй різні види спорту. Одноманітні тренування можуть швидко набриднути. Чергуй заняття в тренажером залі з бігом, пішими прогулянками, тенісом, їздою на велосипеді або роликах, плаванням, йогою - чим завгодно, що приносить тобі задоволення.

2. Заручися підтримкою друзів. Прогуляти тренування набагато складніше, якщо у фітнес-клубі тебе чекає подруга.

3. Зроби заняття обов'язковими. Не роби винятків із правил! Виділи півгодини для тренування у вихідні, святкові дні, у відпустці і навіть у відрядженні. З часом близькі (як і ти сама) звикнуть до твого режиму і не стануть умовляти тебе прогуляти тренування заради походу в кіно або на вечірку.

4. Займайся вранці. Не всім подобається тренуватися в першій половині дня, коли організм ще не зовсім "прокинувся". Однак ранкові тренування - справжній порятунок для зайнятих людей. Якщо весь твій день розписаний по хвилинах, вирушай у фітнес-клуб перед роботою.

5. ... або ввечері. Якщо ти віддаєш перевагу займатися спортом у другій половині дня, вирушай на тренування відразу з офісу. Якщо ти зайдеш додому, то з більшою ймовірністю вирішиш прогуляти заняття.

6. Використовуй спорт як спосіб підбадьоритися. Не пропускає тренування тому, що ти дуже втомилася на роботі. Фізична активність зарядить тебе енергією набагато краще, ніж відпочинок перед телевізором.

7. Ділись результатами. Запиши відстань, яку пробігаєш за вечір (час кожного тренування, кількість кроків або присідань). В кінці місяця зблизь отримані цифри. Уяви, як здивуються друзі, коли дізнаються, що за 30 днів ти могла добігти від Києва до Одеси!

8. Стеж за своїм прогресом. Найчастіше ми кидаємо заняття спортом через те, що не бачимо миттєвого результату. Але прагнення до ідеальної фігури - не єдиний привід для тренувань. Зверни увагу на своє самопочуття, настрій і рівень лібідо - і напевно відзначиш позитивні зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не вистачає твоєму організму?

9. Гуляй. Ходи пішки так часто, як тільки це можливо. Купи крокомір, щоб регулювати пройдену відстань і кількість витрачених калорій.

10. Нагороди себе за успіхи. Постав перед собою конкретну мету (наприклад, знову влізти в старі джинси) і придумай нагороду, яку отримаєш, якщо досягнеш її. Це може бути нова футболка, похід в театр або шматок (шматочок!) улюбленого шоколадного торта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 22.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1920

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: