Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Топ-3 фітнес вправи, які приведуть твоє тіло в чудовий стан

Топ-3 фітнес вправи, які приведуть твоє тіло в чудовий стан


Немає часу ходити в спортзал, а вдома немає місця, щоб поставити тренажер? Не біда! Ти можеш почати займатися спортом вже сьогодні! Ось чотири простих вправи, які можна робити не виходячи з дому.

5651_fitnes-klub_point_na_shabolovke_-1440x564_c.jpg (37.45 Kb)

Віджимання


Як робити: постав руки по середині плечей, корпус при цьому потрібно тримати прямо, спираючись на пальці ніг і рук. Повільно опустися вниз, практично торкаючись грудьми підлоги, зроби цикл вдих-видих, і знову підніми тіло вгору, напружуючи при цьому м'язи грудей. Якщо такий варіант тобі здасться складним, спробуй робити віджимання з колін. Почни з п'яти разів, додаючи по одному кожен день. Повтори цю вправу, як мінімум, три рази.

Планка


Як робити: Спину тримай прямо. Стеж, щоб поперек не провисав, а сідниці не стирчали. У такому положенні напружуються м'язи, які утримують твоє тіло, прокачується не тільки живіт, але і м'язи рук, спини і передня поверхня стегна. Протримайся до тих пір, поки ти не зможеш більше утримувати своє тіло. Почни з 15-30 секунд, поступово доходячи до двох хвилин і довше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Три вправи для стрункості при сидячому способі життя
-Схуднути на 5 кг за місяць, без шкоди для здоров'я - легко! (ВІДЕО)
-Тонка талія: вправи або безглузда витрата часу?

Стрибки на скакалці


Як робити: купи скакалку, щоб згадати свої дитячі навички! Це проста вправа вважається одним з найефективніших, адже десять хвилин занять з скакалкою замінюють дванадцять хвилин плавання, два сети тенісу або біг на три км. Перед стрибками на скакалці потрібно обов'язково декількох хвилин пострибати на місці або пробігтися підтюпцем. Збільшувати час тренування і темп стрибків треба поступово, а починати краще з однієї хвилини, поступово доходячи до десяти і більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 02.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2323

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: