Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 4 вправи для нижнього преса

4 вправи для нижнього преса

Четвірка супер-вправ для нижньої частини живота допоможе тобі набути бажаної форми. Починай тренуватися вже сьогодні, займайся кожен день. Бажано вранці, перед сніданком. Кожен комплекс роби в 3 підходи.

1_lkio90.jpg (14.38 Kb)
1. Вертикальні ножиці. Прийми горизонтальне положення, поклади долоні під поперек. Піднімай ноги на 90 градусів від підлоги. По черзі опускай їх назад. Цей рух нагадує роботу ножиць. Зробіть 20 таких повторень. Важливий момент: відразу ж після вправи встань на ноги і зроби 10 стрибків на 2-х ногах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вправи для спокусливого тіла

2. Положення як при віджиманні від підлоги. Відірви ногу від підлоги і підтягни коліно до грудей, потім іншу ногу в такому ж порядку. Зроби 20 повторень і потім 10 стрибків на двох ногах.

3. Сядь на підлогу, руки постав на підлогу за спиною. Швидко приводь коліна до грудей, скручуючись силою м'язів преса. Рух відбувається одночасно, корпус прагне до ніг, а коліна до грудей. Повертаючись у вихідне положення, ноги слід випрямити, проте ставити їх на підлогу не потрібно. Повтори рух 20 разів, встань на ноги і виконай стрибки.

4. Сядь на стілець, втягни живіт. Візьмись руками за край стільця, підтягни ноги колінами до грудей, потім повернися у вихідне положення. Корпус не нахиляй, навантаження повинна йти тільки на прес. І після 20 повторень зроби 10 стрибків. Після виконання вправ, прийми горизонтальне положення на кілька хвилин і розслаб все тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 13.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3485

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: