Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Йога / 20 хвилин пілатесу здатні кардинально змінити фігуру

20 хвилин пілатесу здатні кардинально змінити фігуру

Чудова програма вправ для всіх хто хоче бути у формі, але категорично проти інтенсивного фізичного навантаження. Підтягнути живіт, поліпшити поставу і підвищити тонус тіла можна за допомогою пілатесу. Докладна інструкція в нашому матеріалі ...

03fff.jpg (12.12 Kb)
Важливо! Для того щоб побачити реальний результат, чи не лінуйся і тренуйся кожен день по 20 хвилин.

1. Прийми положення лежачи, підніми руки і відведи за голову. Підтягни живіт і підніми тулуб. Тепер випрями ліву ногу вгору, а праву злегка підніми. Виконай 4 кругових рухи в повітрі лівою ногою за годинниковою стрілкою, потім у зворотний бік. Опусти ногу і повтори вправу з іншою ногою.

2. Сядь з прямою спиною, руки з боків, долонями вниз. Випрями ноги і підніми стегна, формуючи тілом рівну лінію від голови до п'ят. Починай піднімати ліву ногу якомога вище, потім опусти, не опускаючи стегна. Виконай цю вправу по 4 рази з кожною ногою.

3. Тепер тобі потрібно встати на карачки, зберігаючи при цьому пряму спину і рівні руки. Підніми коліна і підведи праве до свого обличчя. Випрями праву ногу позаду себе. Цю вправа тобі потрібно виконати 8 разів для правої і лівої ноги.

4. Лягай на живіт. Одночасно піднімай руки і ноги, трохи затримайся в цьому положенні, приблизно на 3 хвилини. Випрями руки з боків, потім відведи назад. Видихни і дотягнися пальцями до ступень. Затримайся на 2 рахунки, перемісти руки вперед і розслабся. Повтори вправу 6-8 разів.

5. Повернись на правий бік, положення лежачи. Зігни руку під прямим кутом, при цьому обов'язково тримай ноги разом. Зберися в області живота і підніми стегна, уяви, що твоє тіло одна пряма лінія. Тепер підніми ліву руку вгору, потім випрями перед собою. І знову підніми і опустися. Повтори на іншому боці все точно так само. Виконай вправу по 3 рази на правий і лівий бік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йога для пресу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 19.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3032

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: