Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / 4 поширені фітнес-помилки

4 поширені фітнес-помилки

Якщо регулярні заняття спортом не приносять бажаних результатів, переконайся, що ти не повторюєш найпоширеніших фітнес-помилок. Але якщо це так, не засмучуйся - ти ще встигнеш надолужити згаяне до початку пляжного сезону!

oshibki-fitnesa-846x585.png (177.76 Kb)
Розминка. Не намагайся розтягнутися перед бігом або стрибками на скакалці! Замість цього розігрій м'язи тіла, здійснюючи легкі вправи і поступово збільшуючи навантаження. А розтяжку зроби після тренування.

Скручування. Качаючи прес, ми часто перенапружуємо шию, замість того, щоб сконцентруватися на м'язах живота. Для того, щоб розслабити шию, притисни язик до піднебіння, і тільки після цього починай скручування.

Віджимання. Зі шкільних часів ми вважаємо віджимання "від колін" долею слабачек - і намагаємося з ходу виконати цю вправу з рівними ногами. Щоб уникнути помилок і надмірного навантаження на м'язи, починай віджиматися, стоячи на колінах. Розташуй руки на рівні плечей і стеж за тим, щоб тіло - від шиї до колін - залишалося ідеально прямим.

Зважування. Вчені встановили, що регулярні зважування допомагають скинути зайві кілограми і швидше привести себе у форму. Спостереження своїх успіхів надихне тебе на нові фітнес-звершення і створить додаткову мотивацію для занять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 ефективних вправи для струнких стегон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 23.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2454

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: