Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Вставай на ноги!

Вставай на ноги!

Хоч до літа ще й доволі далеко, втім замислитися про свою фігуру варто вже зараз. Адже зазвичай ці думки приходять у голову за місяь-другий до початку купального сезону. А за такий короткий термін мало кому вдається кардинально змінитися на краще. Головне - вчасно почати. А ми розповімо, як привести свої ніжки у прекрасну форму.

09gfgf.png (192.73 Kb)


Візьми пару гантелей. Встань прямо, ноги на ширині плечей, руки вздовж тіла. Зробивши вдих, відірви п'яти від підлоги. Перенеси вагу тіла на носки. Напружуй ікри та м'язи преса. Одночасно розведи руки в сторони і зведи лопатки (долоні дивляться вниз). Ти повинна відчути легке печіння в області плечей, там, де знаходяться дельтовидні м'язи. На видиху опусти руки і повернися у вихідну позицію. Повтори вправу 15-20 разів.

Виконуй ці вправи 2 рази на тиждень. Ти зможеш зміцнити ікри, якщо, сидячи за робочим столом або в кафе, будеш піднімати ноги на носки, а потім повертати їх в початкове положення. Разом із запропонованим комплексом роби вправи і на розтяжку. Мало хто знає, але часто бажаний результат не з'являється через слабку еластичність м'язів і обмежену рухливість суглобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поширені фітнес-помилки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 28.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1862

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: