Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 5 продуктів, щоб ніколи не сидіти на дієті

5 продуктів, щоб ніколи не сидіти на дієті

"Що б такого з'їсти, щоб схуднути?" - Жартуємо ми ... Але в кожному жарті є частка правди! Іноді достатньо незначно змінити раціон, додавши в нього деякі продукти, щоб істотно поліпшити свій метаболізм і опинитися ближче до бажаних розмірів. На догоду тим, хто ну ніяк не може відмовитися від надмірностей у їжі, дієтологи виділили окремі продукти, що допомагають схуднути.

167314167-e1406109869306.jpg (33.25 Kb)
Часник

Часник не тільки надає особливий аромат і смак страві - він також допомагає животу залишатися підтягнутим завдяки вмісту в ньому хімічної сполуки аліцину. Аліцин знищує шкідливі бактерії в травному тракті і покращує здоров'я, а, значить, зменшує здуття. Крім того, корейські дослідники відкрили, що завдяки стимуляції білків печінки він може призвести вражаючий ефект анти-ожиріння.

Бобові

Коли організму необхідні вуглеводи, цілком достатньо з'їсти щось із сімейства бобових. Боби унікальні в тому плані, що вони забезпечують організм значною кількістю клітковини і білка одночасно - в одній чашці чорних бобів 17 г клітковини і 14 г чистого протеїну. Ми знаємо, що клітковина і протеїн - безцінні помічники в справі регуляції ваги, тому що вони дають нам відчуття ситості надовго і запобігають переїданню. Недавнє дослідження показало також, що екстракт білої квасолі може знизити кількість калорій, одержуваних з вуглеводів, якщо ви налягає на солодке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися зайвих кілограмів за 5 днів

Фісташки

У 100 грамах фісташок міститься 21 г білка і 10,5 г клітковини, але їх реальна користь для схуднення полягає навіть не в цих вражаючих цифрах. Через те, що необхідно спочатку почистити горіх, перш ніж його з'їсти, процес пережовування сповільнюється, а це в свою чергу допомагає впоратися зі звичкою перекушувати. Факт: учасники одного з досліджень, які ласували нечищеними фісташками, споживали на 41% менше калорій, ніж ті, хто придбав горіхи без шкаралупи.

Водорості

Напевно, варто провчитися у японців, у яких найнижчий в світі показник з ожиріння. Одним з основних продуктів японської кухні є вакаме - особливий вид поживних і багатих білком водоростей. Як показали дослідження, одержувані з вакаме сполуки - фукоксантин - допомагають прискорити спалювання жиру. Крім того, вживання водоростей допоможе розпрощатися з дефіцитом йоду в організмі.

Халапеньо

Відмінні новини для тих, хто "любить погарячіше"! Перчики халапеньйо містять антиоксидант, капсаїцин, який діє як потужний антизапальну засіб і прискорювач метаболізму. Деякі з експериментів показали, що люди, які вживають їжу з гострим перцем, відчувають себе менш голодними і спалюють більше калорій згодом. Завдяки тому, що волонтери вживали багато цього гострого перчика в їжу, вони домагалися більшого на терені боротьби із зайвою вагою, так як не відчували тяги до солодкого, жирного і солоного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 04.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2952

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: