Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Похудання / 10 причин, які заважають тобі схуднути на дієті

10 причин, які заважають тобі схуднути на дієті

Не завжди дієта допомагає скинути вагу, навіть якщо ти стежиш за харчуванням і не дозволяєш собі "зривів" у вигляді шоколадного пончика перед сном. Ми вирішили розібратися, які ж не самі очевидні причини заважають схуднути, і як з цим боротися.

96e1e4a8e5891a69f635ceff18e4442e_cropped_630x350.jpg (9.54 Kb)


Ти не снідаєш
Якщо тобі здається, що відмова від сніданку допомагає "зекономити" калорії, то ти сильно помиляєшся. Справа в тому, що саме сніданок "розганяє" обмін речовин, і якщо після сну відразу не наситиш організм, протягом дня він буде працювати на заощадження енергії, а значить, і твої старання абсолютно марні.

Відмовляєшся від жирів
Без цього основного елемента живлення немислимо правильне травлення. Саме від того, як працює ШКТ, залежить і те, як ти втрачаєш вагу. А якщо виключити з раціону всі жири - толку буде мало. Вибирай рослинні жири (олії) і рибні - вони найкорисніші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низькокалорійні та корисні літні десерти

Ти занадто мало їси
Існує таке поняття, як "коридор калорійності" - в день потрібно вживати не менше 1500 ккал, інакше організм "злякається" і почне відкладати "про запас". Іншими словами, можна почати набирати вагу навіть від морквини, якщо ти уповільниш обмін речовин занадто жорсткими обмеженнями.

П'єш багато кави
По-перше, кава затримує рідину, а разом з нею йдуть зайві кілограми - чим більше ти її п'єш, тим повільніше худнеш. По-друге, кавові напої - це лише небезпечна ілюзія того, що ти нічого не їла.

Ти вживаєш "продукти-обманки"
Мова йде про всілякі "фітнес-батончики" або пластівці. На упаковці часто написано "знежирений", що на ділі нічого не означає - жиру немає, але зате є цукровий сироп, арахіс і вівсяні пластівці. Це справжній вуглеводний удар по твоїй фігурі і не підійде навіть для перекушування. У такому випадку буде куди безпечніше просто з'їсти банан.

Часто п'єш свіжовичавлені соки
Користь свіжих фруктових соків сильно перебільшена. Ця правда, що вітаміни з них нікуди не діваються, але залишається і фруктоза - натуральний цукор, який працює абсолютно так само, як і будь-який інший.
Крім того, свіжовичавлені соки, на відміну від просто фруктів, практично не містять клітковини (вся вона залишається на фільтрі) і з цієї причини не можуть сприятливо вплинути на травлення. Іншими словами, набагато корисніше з'їсти апельсин, ніж випити апельсиновий сік.

Ти їси солоне
На час дієти постарайся скоротити вживання солі - вона працює практично так само, як і кава, тобто викликає затримку рідини в організмі. Це не означає, що від солі потрібно відмовитися взагалі, але в цілому постарайся уникати цього продукту і дуже скоро почнеш відчувати справжній смак їжі.

Алкоголь
Можливо ти не знала про це, але ми відкриємо "таємницю" - алкоголь дуже калорійний продукт! І навіть якщо ти п'єш і не закусуєш зайві калорії потрапляють в організм разом з напоєм.

Занадто багато нервуєшся
Хронічний стрес викликає вироблення інсуліну в організмі, і в результаті цього тобі хочеться їсти ще більше. Посварилася з бойфрендом - з'їла відро морозива: цей безглуздий стереотип насправді працює і пояснюється науково.

Мало спиш
Ще один істотний момент, який заважає тобі схуднути, навіть дотримуючись усіх розпоряджень дієти, - брак сну. Механізм такий же, як з нестачею їжі, - організм перебуває в неприємній для нього ситуації, починає економити сили - тобто повільніше спалювати калорії. Так що якщо хочеш схуднути - спи!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 16.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2657

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: