Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Фітнес, Похудання / 5 вправ для схуднення рук

5 вправ для схуднення рук

Пропонуємо тобі один з найдієвіших комплексів вправ для рук, які потрібно робити мінімум 3-4 рази на тиждень і не лінуйтеся.

thinkstockphotos-2550884.jpg (12.93 Kb)

1. Візьми гантелі, маса яких 1, 5 -2 кг. У вихідній позиції тримай руки опущеними вздовж тулуба. Повільно піднімай руки, при цьому згинаючи лікті, а потім розводь їх в сторони. Повертайтеся в початкове положення вниз через сторони. Повторюй так близько 10 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як прибрати боки за допомогою фітболу?

2. Тепер лягай і розведи в сторони руки, зігнувши в ліктях. Далі з'єднуй руки перед грудьми і повертайся назад в початкове положення. Повтори цю вправу 30 разів.

3. Встань, витягни руки перед собою, обережно запрокінь за голову руки до упору і так само повільно підніми вгору. Повертайся у вихідне положення. Проробляти цю вправу не менше 30 разів.

4. Опускай і піднімай вперед руки, тримаючи гантелі по 2 кг. Повторюй мінімум 30 разів.

5. Постав ноги на ширині плечей, праву руку, що тримає гантель, піднімайте вгору і повільно згинайте її назад так, щоб гантель доторкалася до лівого плеча. Простеж за тим, щоб лікоть опинився поряд з вухом, а кисть була повернута від себе. Випрямляй руку близько двадцяти разів, при цьому, не припиняючи підтримувати її. Повторюйте теж саме іншою рукою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 14.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2214

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: