Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес / 4 популярні помилки про здорове харчування

4 популярні помилки про здорове харчування

Смузі, йогурт і курка? Все не так просто.

690x458_0xd42ee42d_81801434399934.jpeg (40.56 Kb)
1. Пити смузі кожен день

Роблячи смузі або вичавлюючи сік, ви повністю рятуєтеся від волокон, які продовжують процес перетравлення будь-якої їжі. Таким чином вся фруктоза занадто швидко потрапляє в кров, підвищуючи рівень цукру і, відповідно, вироблення інсуліну. Такі різкі стрибки шкідливі для організму, так що постарайтеся не пити соки і смузі на голодний шлунок, і обмежте їх споживання протягом тижня. Все має бути в міру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися шкідливих харчових звичок

2. Йогурти зі смаком

Один з найпопулярніших перекусів виявляється не такий вже і нешкідливий. Вся справа знову в кількості цукру, яка додається в промисловий продукт. Хочете йогурту, зробіть домашній або купіть чистий, без ароматизаторів і добавок в магазині. Щіпка ягід поліпшить смак і додасть вашій страві вітамінів.

3. Курка приготовлена в ресторані

Здавалося б, що може бути більш дієтичним, ніж курка. Але й тут є свої підводні камені. Багато ресторанів (ми не говоримо про високу кухню) закуповують курей вирощених на фермах, що використовують гормональні добавки в кормах. І якщо, наприклад, індичка досить успішно виводить "зайві" гормони, то за оцінками фахівців, курям це вдається гірше всіх птахів, що розводяться в неволі. Крім того, кількості жиру і олії, в якій готують занадто багато для нашої підшлункової залози. Дієтологи радять вживати в їжу домашніх курей, приготованих вдома і бажано на грилі або в пароварці.

4. Енергетичні батончики

Бачачи в енергетичному батончику горіхи і злаки, здається, що це ідеальний перекус. Але практично всі батончики містять в собі штучні підсолоджувачі, барвники, пальмову олію і покриті шоколадом або йогуртом. Краще з'їжте щіпку сирих горіхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 17.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2706

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: