Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Кулінарія / 11 їстівних проблем, які зрозуміють лише привереди

11 їстівних проблем, які зрозуміють лише привереди

Надмірна розбірливість в їжі - це не вибір, це прокляття. Не осуджуйте привереду - це не від того, що вона "заїлась". Розбірливими їдцями не стають - ними народжуються. Якщо ти сама з таких людей, то тобі напевно знайомі ці речі...

7d87ffa61078d6b70a4efe9cd33f_cropped_630x350.jpg (39.14 Kb)
Ти не можеш спокійно поїсти без того, щоб тебе не засудили.

Ти прикидаєшся аллергиком, щоб уникнути наданих розмов, обговорень, засуджень і умовлянь. Простіше сказати: "У мене на рибу алергія", чим пояснити, що тебе з дитинства нудить від одного її виду.

Тобі завжди кажуть: "Та ти спробуй!" Марно пояснювати, що ти пробувала і тобі не сподобалося.

Коли тебе запрошують в ресторан і в тебе немає можливості вибирати, куди піти, ти намагаєшся робити вигляд, що з легкістю приймаєш запрошення, але в таємниці стогнеш і закочуєш очі. Бо знаєш: ти опинишся єдиною, хто в цілому меню може не знайти для себе жодного відповідного блюда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Топ-10 продуктів, які підвищать твій імунітет цієї осені

Тобі раз у раз доводиться умовляти друзів і рідних обійти весь район у пошуках кафе, де ти теж зможеш знайти, що поїсти.

Коли тебе чимось пригощають, то намагаються таємно підкласти туди той інгредієнт, який ти не переносиш, в надії, що ти не помітиш і можна буде сказати: "Ага, ось бачиш, тобі ж говорили! Не так вже це і несмачно!" Але ти завжди помічаєш, блюдо для тебе виявляється зіпсованим, а довіра до хозяюшки - підірвана.

Коли, нарешті, ти знаходиш закусочну, в якій стабільно буває твоя улюблена їжа, тебе не відірвати від цього закладу ні за які пряники.

Ти відстоюєш свої харчові пристрасті не на життя, а на смерть.

Найжахливіше для тебе - це ходити в гості. Особливо до батьків своєї другої половини (які точно будуть пригощати і яких не можна образити). Там можуть годувати чимось, що ти на дух не переносиш, а відмовитися незручно, і доводиться придумувати відмовки.

Ти відчуваєш себе жахливо ніяково, коли люди йдуть тобі назустріч і готують щось спеціально для тебе - особливо якщо вийшло несмачно.

Ти завжди спочатку з'їдаєш те, що не любиш, а саме смачненьке залишаєш на кінець обіду, щоб заїсти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 24.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2005

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: