Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Що робити, аби целюліт ніколи не з'явився

Що робити, аби целюліт ніколи не з'явився

Гімнастика + поради, які допоможуть тобі в боротьбі з целюлітом! Виконуй вправи щодня перед сніданком, тренуючись по 15 хвилин.

thinkstockphotos-467911472.jpg (14.09 Kb)
- Влаштовуй собі 1-3 рази на тиждень 30-хвилинне кардіо-тренування, яке дає велике навантаження на сполучну тканину і зміцнює її.
- 2 рази на тиждень необхідно відвідувати басейн.
- Щоранку контрастний душ, масаж спеціальної рукавичкою.

Махи ногою

Відірви ліву ногу від підлоги і, не розгинаючи, підніми якомога вище. Затримайся в цьому положенні і опусти ногу, але не торкайся підлоги. Повтори по 15 разів кожною ногою.

Відведення у бік

Сядь на підлогу, на бокову частину стегна, ноги зігнуті в колінах. Витягни руки, долоні дивляться вниз. Підніми праву ногу, відведи стегно назад і затримай ногу в повітрі на кілька секунд. Витягни ногу в сторону і знову затримай. Тепер зігни в коліні і опусти у вихідне положення. Виконай рухи по 15 разів кожною ногою.

Потужний поштовх

Встань на карачки і поклади лікті на підлогу. Відірви ліву ногу від підлоги, випрями і затримай на кілька секунд в повітрі. Потім підніми ногу таким чином, щоб вона утворила діагональну лінію разом зі спиною. Коли нога буде знаходитися в самому високому положенні, зроби 5 рухів у напрямку вгору.

Після гімнастики обов'язково приведи в норму дихання і розслабся в положенні лежачи кілька хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перерви корисніші за тренуваня у спортзалі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 21.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2438

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: