Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Найкращі вправи для спалювання жиру на животі

Найкращі вправи для спалювання жиру на животі

Щоб виглядати бездоганно в пляжний сезон, в комплекс заходів з підготовки до нього необхідно обов'язково включити вправи, спрямовані на спалювання жиру на животі, тому що одна лише дієта з цим завданням не впорається. Які саме тренування допоможуть позбутися зайвої ваги в цій частині тіла?

trenirovki-dlya-szhiganiya-zhira.jpg (11.92 Kb)
Вправа № 1:
 
Для її виконання потрібно лягти на спину і витягнути руки вздовж корпусу. Займіть вихідне положення, випрямте ноги і почніть повільно їх піднімати на висоту приблизно в 50 см від підлоги (перебуваючи у верхній точці, ноги повинні утворити з підлогою кут приблизно в 30 градусів). Затримайтеся в цьому положенні на 15-20 секунд (чим більше - тим краще). Повільно опустіть ноги. Зробіть вправу 10 разів. Через кожні два повторення можете відпочити, але не більше хвилини.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Стрункі ноги: 5 відео уроків

Вправа № 2:

Вихідна позиція і принцип виконання - такі ж, як і в першій вправі, проте тепер ви будете піднімати корпус, залишаючи ноги лежати на підлозі. Не допомагайте собі руками, робіть підйоми через напругу, не забуваючи про пряму спину. Не відривайте ноги від підлоги.

Вправа № 3:
 
Остання вправа - комбінація двох попередніх: необхідно одночасно піднімати і корпус, і ноги. Це досить складно, однак результат таких тренувань вражає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 01.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2059

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: